Praktische informatie

Kosten:

Alle groepscursussen (15 lessen) kosten € 140,- incl. lesmateriaal. Het lesmateriaal wordt de eerste les uitgereikt. U krijgt les van een gediplomeerd docente die meer dan 27 jaar leservaring heeft.

Locatie:

Wegens het Coronavirus worden voorlopig alle lessen online verzorgd.

De les wordt gegeven in Utrecht, op 2 minuten loopafstand van het (NS) station Lunetten, ook goed bereikbaar met de auto of de bus (lijn 8 eindhalte Lunetten) vanaf Utrecht CS .

Voorwaarde voor deelname:

Er wordt in een keer voor 15 lessen betaald. Het cursusgeld dient de eerste les binnen te zijn. Indien de cursus om welke reden dan ook niet van start kan gaan, dan krijgt u uw geld gegarandeerd teruggestort. Na de start van de lessen is restitutie van cursusgeld niet meer mogelijk.

Er bestaat ook de mogelijkheid van privéles (tegen een ander tarief), zowel voor beginners als voor gevorderden. Ook een intensieve training behoort tot de mogelijkheden. Voorts bestaat de mogelijkheid om zich als groep aan te melden voor een bepaalde cursus overdag.

Voor de avondgroepscursussen kunt u zich via een email aanmelden, u krijgt dan spoedig bericht dat uw aanmelding is verwerkt en wanneer er een cursus van start gaat. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met mij zoeken.

of:   06-40735734